KORT  NIEUWS

Wij bieden ook luchtdopen aan boven de Schelde en Durmemonding.

Lees meer nieuwsberichten.

METEO

Luchtdopen in vliegtuigen als teambuilding

bedrijfsincentive
Vind je ook de teambuildings op je werk niet meer origineel? Ben je al vaak gaan kaarten, gaan bowlen of gaan paintballen, en ben je op zoek naar iets anders, iets originelers?

Wij bieden nu ook luchtdopen aan, op maat gemaakt voor bedrijven! Wij doen dit zowel met sportvliegtuigen, luchtballons als helikopters. U kiest en geniet, wij regelen alles!


vliegtuigluchtdoop evenement Wij bieden luchtdopen aan in:
-helikopters
-luchtballons

Met een sportvliegtuig moeten we steeds vertrekken vanop een luchthaven (meestal is dit vanuit Antwerpen of Wevelgem). Met een helikopter kunnen we bijna overal landen. Hiervoor moeten we wel tijdig de nodige aanvragen doen (tijdelijke helihaven). Een helikopter kan en mag niet zomaar overal landen (contacteer ons vrijblijvend met uw idee, plaats, tijd en wij bekijken of het mogelijk is).

Met een luchtballon hebben we ook veel mogelijkheden. We hebben 7 luchtballons ter beschikking van verschillende groottes. Voor grote groepen kunnen we dus meerdere ballons combineren. Ballonvaarten en helikoptervluchten kunnen we ook combineren als teambuilding met een bezoek aan de brouwerij van Watou. Als dat niet origineel is!

luchtdoop als teambuilding