KORT  NIEUWS

Wij bieden ook luchtdopen aan boven de Schelde en Durmemonding.

Lees meer nieuwsberichten.

METEO

Prijs meevliegen sportvliegtuig | prijs luchtdoop vliegtuig Cessna

Hieronder kan u de prijzen bekijken van luchtdopen waarin je kan meevliegen met sportvliegtuigen, helikopters of luchtballons.
prijs meevliegen sportvliegtuig

Prijs voor een luchtdoop met een sportvliegtuig

Onderstaande prijs is voor een groep van 3 passagiers. U betaalt deze prijzen ongeacht het aantal passagiers indien minder dan 3. Indien u met meer dan 3 bent, moet de groep verdeeld worden over 2 vluchten.

Wij hebben 3 prijsformules voor u:
*Prijs luchtdoop sportvliegtuig 60 minuten: 395 euro
*Prijs luchtdoop sportvliegtuig 30 minuten: 240 euro
*Prijs luchtdoop met een sportvlieguig op maat. Bepaal zelf de vluchtduur (afhankelijk van welke gemeente u bent). Een rondvlucht naar bijvoorbeeld je eigen woning is altijd leuk, en kost vaak minder aan vliegtijd dan je zou vermoeden. Contacteer ons vrijblijvend om op voorhand exact te weten wat de prijs van de luchtdoop zal zijn: contact.

prijs meevliegen luxevliegtuig Deze prijzen zijn alles inclusief: luchthaventaksen, brandstof, verzekering, BTW. prijs meevliegen helikopter

Prijs voor helikoptervlucht

In de helikopter kan u gegroepeerd worden met andere passagiers. U kan een helikopter vlucht boeken per persoon.

Wij hebben 3 prijsformules voor u:
*Prijs luchtdoop helikopter 30 minuten: 170 euro per persoon
*Prijs luchtdoop met een helikopter op maat. Bepaal zelf de vluchtduur (afhankelijk van welke gemeente u bent). Contacteer ons vrijblijvend om op voorhand exact te weten wat de prijs van de luchtdoop zal zijn: contact.

Deze prijzen zijn alles inclusief: luchthaventaksen, brandstof, verzekering, BTW.
prijs meevliegen luchtballon

Prijs voor een ballonvaart

Een ballonvlucht kost 145 euro per persoon. U wordt gegroepeerd samen met andere passagiers. Indien u boekt voor minstens 5 personen, komen we in uw buurt opstijgen (indien mogelijk, bvb niet in de buurt van luchthavens zoals Zaventem of Kleine Brogel).
Deze prijs is alles inclusief: brandstof, verzekering, BTW.